Kantoorexperts in de regio rotterdam

Workspot

Workspots in en rondom Rotterdam

Workspot verhuurt hele kantoorafdelingen, kantoorruimtes, flexwerkplekken, vergaderruimtes en virtuele kantoren in en rondom Rotterdam.

Daarbij bouwen ze op hun expertise als lokale kenners van de Rotterdamse stad en omgeving. Dit geeft ze een (financieel) voordeel ten opzichte van internationale concurrenten bij de in- en verkoop van locaties.

Bijvoorbeeld beginnen de prijzen voor hele kantoorruimtes of afdelingen bij 250€ per maand en worden ze afhankelijk van grootte, locatie, faciliteiten, bereikbaarheid, parkeergelegenheden en servicekosten aangepast.

Ook flexwerkplekken worden individueel aangepast aan jouw behoeftes en verschillen dus qua prijs per persoon. Prijzen beginnen bij 149€ per maand, en om een exactere prijsindicatie te ontvangen kun je Workspot benaderen.

Als laatste optie kun je bij Workspot ook alleen een postadres kopen voor 49€ per maand, of een virtueel kantoor huren voor 99€ per maand, wat komt met een eigen flexwerkplek in hun werklounge. Deze vorm van huren is geschikt voor bedrijven die liever op afstand werken maar toch bereikbaar willen zijn in een bepaalde stad.

De verschillende kantoorlocaties vind je hier:

  • 4 locaties: Weena, Westblaak, Zomerhofstraat, Vijverhofstraat
  • 1 locatie: Fascinatio Boulevard
  • 1 locatie: Zuidelijk Halfrond
  • 1 locatie: Binckhorstlaan

Workspot service

Flexibele kosten

Workspot berekent de prijs van jouw kantoorruimte of werkplek op basis van je persoonlijke behoeftes en wensen. Zo weet je precies waar je voor betaalt en waarvoor niet.

Alle faciliteiten verzorgd

Denk aan schoonmaak, internet, koffie en thee, lounge en keuken of vergaderruimtes. Dit geldt ook voor privékantoorruimtes.

Lokale expertise

Workspot is een Rotterdams bedrijf en werkt met makelaars die de Rotterdamse markt heel goed kennen. Daardoor kunnen ze jouw de beste deals aanbieden.

Onze partners

Blijf op de hoogte van de nieuwste werkplekken en kantoorruimtes via onze nieuwsbrief!