Informatie, advies en vergelijkingen

Alles rondom het huren van kantoorruimte

Kantoorruimte huren dankzij onze diensten

Het huren van dé perfecte kantoorruimte kan zich tot een nogal tijdrovende en moeilijke klus ontplooien. Vooral wanneer er enorm veel aanbod op de markt is en er voor elk type bedrijf zo’n beetje een op maat gemaakte oplossing bestaat.

Welke verschillende opties bestaan er? Wie zijn de aanbieders? Met welke prijzen moet ik rekenen? Hoe richt ik een werkplek optimaal in? Op welke locaties kan ik terecht? Wij zetten hier alle antwoorden voor je op een rijtje.

Dankzij ons advies vind je binnen de kortste tijd een kantooroplossing voor je bedrijf waarvan je weet dat hij écht past!

Op deze site vind je portfolio’s van de meest bekende en grote kantooraanbieders. Ook hebben we een rubriek waarin we alles rondom werkplekken bespreken: locaties, inrichting, productiviteit en nog veel meer! Voor flexwerkers hebben wij daarnaast een selectie aan populaire en fijne werkplekken samengesteld voor de 4 grootste steden van Nederland.

gedeelde-werkplek

Kantoorruimte huren: Welke opties zijn er?

Of je voorkeur nu uitgaat naar een vaste, vertrouwde locatie, of je toch meer behoefte hebt aan een telkens wisselende omgeving en nieuwe prikkels: het wordt steeds makkelijker een werkplek te creëren die ideaal past bij jouw werksituatie. Talloze bedrijven bieden zowel flexibele als ook vaste plekken aan via temporaire contracten. Maar welk aanbod past bij jou? Wij zoeken het samen met je uit.

Kantoorruimte huren? - Dit zijn de aanbieders

Als wereldwijde aanbieders hebben Regus en Spaces een breed palet aan werkplekken ter beschikking – ook in Nederland.

Als wereldwijde aanbieders hebben Regus en Spaces een breed palet aan werkplekken ter beschikking – ook in Nederland.

Deze aanbieder heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van kantoorruimtes en (virtuele) werkplekken in de regio Rotterdam.

Vergelijkbaar met Regus en Spaces biedt deze verhuurder ook moderne kantoorruimtes en werkplekken over de hele wereld aan.

HNK

Het Nieuwe Kantoor verhuurt kantoren op maat, kant-en-klare ruimtes, flexwerkplekken en vergaderruimtes in vijf Nederlandse provincies.

Blijf op de hoogte van de nieuwste werkplekken en kantoorruimtes via onze nieuwsbrief!

Onze partners